Diensten

Evenementencommunicatie

Tien jaar geleden was het voldoende om gedurende een evenement dagelijks een persbericht te versturen. Tegenwoordig word je geacht elke paar minuten iets te communiceren via Twitter en/of Facebook, bij voorkeur met live fotografie. Mijn werk is enorm veranderd, wat mij heeft uitgedaagd om over nieuwe strategieŽn na te denken. Het is belangrijk om alle communicatiemiddelen te stroomlijnen in een samenhangend verhaal. Daarvoor is ervaring, vakkundigheid en creativiteit nodig.

lees verder

Journalistiek en Fotografie

Ondanks de twee regel berichtgeving via social media, zullen zeilliefhebbers altijd meer interesse houden in een interessant en sterk artikel met inhoud. Eentje dat van het begin tot het einde wordt gelezen. En het blijft een echt vak om dat te kunnen schrijven. Daarvoor heb je kennis van het onderwerp nodig en een goede pen, wat ik beide heb getraind als gepassioneerd zeiler en communicatie professional. Dankzij mijn werk voor gerenommeerde zeilmagazines en mijn eigen online platform, weet ik hoe je nieuws en achtergrondverhalen voor zowel het web als gedrukte media moet brengen. Niet alleen in woorden, maar ook in beeld.

lees verder

Copywriting

Meer en meer commerciŽle teksten worden gericht geschreven voor online gebruik, waardoor rekening moet worden gehouden met een nieuw fenomeen: search engines. Tegenwoordig moet uw tekstschrijver dus Search Engines Optimization-proof zijn. Mijn uitgebreide ervaring met online communicatie in watersport heeft van mij een creatieve SEO content schrijver gemaakt. Uiteraard beheers ik het produceren van teksten voor traditionele printmedia ook nog steeds.

lees verder

Team PR

Effectieve team PR heeft alles te maken met relaties, samenwerking, vertrouwen in elkaar, professionaliteit en discipline. Als zeiler is het makkelijker om teams en topzeilers echt te begrijpen. Bovendien versta ik als communicatiespecialist de taal van sponsors en media. Ik weet wat ze nodig hebben. Het samenbrengen van deze kwaliteiten resulteert in succesvolle campagnes.

lees verder